Feestband Limburg, Brabant (en verder)

Onze naam Afslag 7 komt niet uit de lucht vallen: we komen uit de regio rondom Afslag 7 van de A73. Oftewel: we hebben als thuisbasis als feestband Limburg, Brabant en Gelderland. Maar uiteraard houden we daar niet op. Want ook buiten die provincies weten we prima hoe we een feestje moeten bouwen!

feestband Limburg

Feestband Limburg

Dat een deel van onze band zichzelf Limburger noemt, heeft een aantal voordelen. Wil je als feestband Limburg platspelen, dan is het natuurlijk een pré als je enkele regionale knallers kent én als je Rowwen Hèze accentloos kunt zingen. Dat is voor ons geen probleem. Sterker nog, we kennen ook de Limburgse carnaval cq. vastelaovend. We spelen met carnaval, maar ook buiten deze periode kunnen we (indien gewenst) een LVK-knallertje voorbij laten komen.

Feestband Brabant

Wij denken aan Brabant, want daar brandt nog licht. En we spelen graag in Brabant, want daar is het altijd gezellig. Als feestband in Brabant mogen Guus Meeuwis of René Schuurmans niet ontbreken. Maar we kunnen uit ervaring vertellen dat Brabanders op heel veel muziek een feestje kunnen bouwen. En Brabantse carnaval? Dat vraagt om wat andere nummers dan Limburgse vastelaovend. Dus dan spelen we die.

Feestband Gelderland (en verder)

Afslag 7 ligt vlak bij Gelderland, maar ook ver daarbuiten bouwen we graag een feestje. Eigenlijk vinden we het overal wel gezellig.