Feestband bruiloft

Staat de grote dag voor de deur en ben je op zoek naar een goede feestband? Bruiloft, trouwerij, huwelijk … met Afslag 7 eindigt de mooiste dag van je leven in een onvergetelijk feest.

Feestband bruiloft

Bruiloft band

Als bruiloft band moeten we uit een ander vaatje tappen dan op elk ander feest. De gelegenheid is speciaal, iedereen is mooi uitgedost en naast een spetterend feest moet de avond ook bijzondere momenten hebben. Laat dat maar aan ons over. We komen net wat chiquer voor de dag, spelen net wat andere nummers en zorgen voor net die extra finishing touch. Maar één ding blijft hetzelfde: het wordt gegarandeerd feest.

bruiloft band feest

Feestband bruiloft

Wil je als feestband bruiloft of trouwerij plat spelen, dan is het nog belangrijker om aan te voelen waar het bruidspaar en publiek behoefte aan hebeen. Geen bruidspaar is hetzelfde (om nog niet over de familie en vrienden te spreken). Leeftijd, achtergrond, smaak … geen twee bruiloften zijn hetzelfde. En dat is precies wat wij zo leuk vinden. Onze voelsprieten staan altijd en bij een bruiloft nog net iets meer. Dankzij ons brede repertoire kunnen we moeiteloos alle kanten op. Wil het publiek graag dansen? Dan doen we wat meer dansmuziek. Wil het bruidspaar schuifelen? Geen probleem. Willen jullie rocken, hakken of springen? Ook dat mag. Alles om jouw bruiloft het mooiste feest ooit te laten zijn.

feestband bruidspaar middelpunt

In overleg is alles mogelijk

Elk bruidspaar heeft andere wensen. Niet alleen over de planning en invulling van de avond, maar ook over de persoonlijke voorkeuren. Daarom is in overleg alles mogelijk. Wil je liever langere of kortere sets? Wil je bepaalde liedjes graag horen, of juist absoluut niet? Ook als ze (nog) niet op ons repertoire staan, duiken we graag een extra keer ons oefenhok in. Wil je stukjes halverwege, heb je een oom die graag een liedje meezingt, of wil bruid of bruidegom zijn of haar partner verrassen? In overleg is (bijna) alles mogelijk.