Feestband

Afslag 7 biedt alles wat je van een feestband mag verwachten: gegarandeerd feest, met al zeven jaar dak-eraf-garantie. Met een repertoire zo breed als Arnold Schwarzenegger, is er voor ieder wat wils. Van André Hazes tot ZZ Top en van Skihut tot Walking on Sunshine. Nederlandstalig, rock, feest, disco, pop, dance, top-40, folk, klassiekers – het volgt elkaar allemaal in razend tempo op. Het maakt Afslag 7 geschikt voor elke gelegenheid, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van kermis tot carnaval. En omdat elke gelegenheid om een andere invulling vraagt, passen wij ons moeiteloos aan op de gelegenheid, de wensen, het publiek en de sfeer ter plekke.

Voor elke gelegenheid

Een kermis vraagt om een andere invulling dan een bedrijfsfeest. Een jong publiek danst op andere muziek dan vijftig-plussers. Daarom zijn bij Afslag 7 geen twee avonden hetzelfde. We passen onze setlijst aan op de gelegenheid, zodat we elke gelegenheid kunnen omtoveren tot een maximaal feest. En omdat geen avond zich van tevoren laat voorspellen, passen we ons moeiteloos aan. Dankzij ons brede repertoire kunnen we direct inspelen op wat het publiek leuk vindt en wat aanslaat.

Feestband bruiloft

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven eindigt met een onvergetelijk feest. Het dak mag eraf, maar het bruidspaar moet ook het stralend middelpunt zijn. Wij passen ons aan, zodat we precies doen aan de wensen van het bruidspaar voldoen. Nieuwsgierig? Kijk hier wat je van Afslag 7 als bruiloft feestband kunt verwachten.

Veelzijdig en flexibel

Afslag 7 is dé band voor bruiloft, kermis, carnaval, bedrijfsfeest of welke andere party dan ook. We zijn van alle markten thuis en passen ons moeiteloos aan op de gelegenheid. Want wie zit er op een kermis nou op een openingsdans te wachten? En wie zit er bij een bruiloft op een medley aan carnavalsnummers te wachten? Liever wat meer dansnummers? Bovengemiddeld rockpubliek? We zijn zo flexibel als een tuinslang (een tuinslang die goed onderhouden en niet uitgedroogd is natuurlijk).

Afslag 7 Partyband

Ervaren muzikanten

Afslag 7 bestaat uit zes ervaren muzikanten. Afslag 7 werd in 2015 opgericht, als samensmelting van twee bands. We kennen elkaar dus al lang en speelden al ver voor Afslag 7 samen in de andere bands en muzikale projecten. Dat we op elkaar zijn ingespeeld, is dus een understatement. En dat hoor je. En zie je.

Feestband Limburg Brabant

Afslag 7 is afkomstig van de regio rondom Afslag 7 van de A73. Oftewel: we kunnen als feestband Limburg, Brabant (en ver daarbuiten) bestrijken. Dat heeft als voordeel dat we Rowwen Hèze en Guus Meeuwis in moedertaal kunnen zingen. Maar uiteraard laten we ons niet afremmen door provinciegrenzen. We spelen en spreken graag over de grens. Want ook ons Achterhoeks of Amsterdams is niet van echt te onderscheiden (denken we).

Afslag 7 Partyband

Partyband

Er zijn vele termen om Afslag 7 te omschrijven. Coverband, feestband, partyband – we zijn het in feite allemaal. Wat kun je van Afslag 7 verwachten? Natuurlijk een stevige brok muziek, die in razend tempo van de ene meezinger overgaat in de andere. Nederlandstalig, Engelstalig, koeterwaals – het komt allemaal voorbij. Maar Afslag 7 leidt niet tot een eenrichtingsweg: als het publiek niet meezingt, -danst, -deinst, -headbangt en -polonaiset is de avond niet compleet. Dus dan zorgen wij daarvoor!