Afslag 7 – Partyband

Afslag 7 staat garant voor een avond vol muziek, sfeer en feest. Met een repertoire zo breed als Arnold Schwarzenegger, is er voor ieder wat wils. Van André Hazes tot ZZ Top en van Skihut tot Walking on Sunshine. Nederlandstalig, rock, feest, disco, pop, dance, top-40, folk, klassiekers – het volgt elkaar allemaal in razend tempo op bij Partyband Afslag 7. Het maakt Afslag 7 geschikt voor elke gelegenheid, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van kermis tot carnaval

Band voor bruiloft, kermis, CARNAVAL, BEDRIJFSFEEST …

Afslag 7 is dé band voor bruiloft, kermis, carnaval, bedrijfsfeest of welke andere party dan ook. We passen de hele avond gewoon aan op de gelegenheid. Want wie zit er op een kermis nou op een openingsdans te wachten? En wie zit er bij een bruiloft op een medley aan carnavalsnummers te wachten? Liever wat meer dansnummers? Bovengemiddeld rockpubliek? Met ons kun je alle kanten op.

Afslag 7 Partyband

Ervaren muzikanten

Afslag 7 bestaat uit zes ervaren muzikanten. Op deze afslag komt jarenlange band- en muziekervaring vanuit verschillende richtingen bij elkaar. Alsof een zanger en zangeres nog niet voldoende zijn voor de lead (en lied-)zang, staan ook de toetsenist, gitarist, bassist en zelfs de drummer (jaja) hen bij met backings.

Brabant Noord-Limburg

Afslag 7 is afkomstig van de regio rondom Afslag 7 van de A73. Oftewel de grensstreek Noord-Limburg, Noord-Brabant, Gelderland. Een brede regio dus, maar dat betekent natuurlijk niet dat we exclusiviteit voor de Afslag 7-regio bewaren!

Afslag 7 Partyband

Partyband

Er zijn vele termen om Afslag 7 te omschrijven. Coverband, feestband, partyband – we zijn het in feite allemaal. Wat kun je van Afslag 7 verwachten? Natuurlijk een stevige brok muziek, die in razend tempo van de ene meezinger overgaat in de andere. Nederlandstalig, Engelstalig, koeterwaals – het komt allemaal voorbij. Maar Afslag 7 leidt niet tot een eenrichtingsweg: als het publiek niet meezingt, -danst, -deinst, -headbangt en -polonaiset is de avond niet compleet. Dus dan zorgen wij daarvoor!